Városháza
szovetseg01.jpg
small-szovetseg.jpg

A szövetség képernyőre a szövetség ikonra kattinva léphetsz át. Ha még nem vagy tagja szövetségnek, 2 lehetőséged van: vagy alapítasz saját szövetséget (azaz várost) 5000 kreditért, vagy jelentkezel egy már meglévőbe. Egyszerre több szövetségbe is jelentkezhetsz. A szövetségek beállításaidtól függően vagy rögtön automatikusan felvesznek, vagy a tagok szavaznak a felvételről. Ha saját szövetséget alapítasz, az alapítás költségéért rögtön kapsz 5 adománypontot és a megfelelő rangot, tehát azonnal lesz 1 szavazatod.

Szövetségként épületeket építhettek, amik bónuszokat adnak, térkapus szörnyeket győzhettek le, amikért kincseket kaptok, és háborúkban vehettek részt. A szövetségnek saját chatje van, erre a bal alsó sarokban levő chat fejlécére kattintva válthatsz át.

Városháza

A szövetségnek alapban 1 épülete van csak, a városháza, a többit fel kell építeni. A városháza panelen tudsz kreditet, kutatáspontot és argumot adományozni. 1000 kredit ill. kutatáspont, és 1 argum adományozásáért jár 1 adománypont. Az adományokat a szövetség boltjában tudod elkölteni, ill. bizonyos szolgálatásokért ezzel fizetsz.

Fontos! Azt, hogy maximum mennyi adományt tud a város tárolni, a bank szintje határozza meg. Ha már maxon van, nem tudsz adományozni, amíg el nem költöttétek a kredit egy részét.

A szövetség polgármestere mindig az a játékos, akinek a legtöbb szavazata van, egyenlőség esetén az, akinek a legmagasabb a rangja (a rang az adományoktól függ). ha elég tagja van már a városnak, lehet 1-3 polgármester helyettes is, ezek a következő legtöbb szavazattal bíró játékosok.

A tagok rangja az adománytól függ. Bal oldalt, az adományok fölött látszik a rangod, ami az adakozáskor nő. Ahogy egyre magasabb a rangod, egyre több szavazatod lesz, és az épületek egyre magasabb szintjét használhatod ki.

A panel tetején látható a Hatalom és a Hírnév. A Hatalomba minden épületszint 20 pontot, minden aktív karakterszint 1 pontot számít. A Hírnév egyszerűen a játékosok hírnevének összege.

Jobb oldalt van az üzenőfal, ide a polgármester és a helyettesek írhatnak ki fontos információkat a tagok számára.

Város elhagyása: Ha kilépsz egy szövetségből semmilyen kár, hátrány nem ér, megmaradnak az adománypontjaid stb. csak a szövetségi rangod csökken 1 szinttel.

A jobb felső sarokban van a fórum gomb. Minden szövetségnek létrehoztunk egy saját fórumot az Argum City fórumán belül!

Polgárok fül
Itt látható a tagok listája, ragja, adománya, szavazata, mikor volt utoljára aktív. A nevükre kattintva több lehetőséged is van, át lehet adni a szavazataid egy részét neki, ill. vissza lehet kérni; lehet javasolni a kirúgását; meglátogathatod a birtokát, és ha online, üzenetet is küldhetsz.

Épületek fül
Itt tudja a polgármester vagy egy polgármester helyettes egy épület építését elkezdeni.

Fontos: egy épület szintje sem haladhatja meg a városháza szintjét! Egyszerre 1 épület építhető, az építés a város kutatáspontjából ill. argumjából gyorsítható. Az építéshez szükséges kreditet az adományok fedezik.

Szavazás
Itt láthatod az aktív és lezárt szavazásokat, a játék indulásakor csak tagfelvételről és kirúgásról lehet szavazni. A beállításoknál itt lehet megadni, hogy egy tagot automatikusan felvegyetek, vagy szavazni kelljen.

Események
Itt a szövetséggel kapcsolatos események láthatók. Ezeket egyébként a saját események menüdben is megézheted, ha a szövetségre szűrsz.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License