Szépségverseny
szepsegverseny.jpg
small-szepsegverseny.jpg

A játékban kétféle szépségverseny van, kedvenc, és karakter. A szépségverseny a képernyő alján látható ikonon keresztül érhető el. Mindkét szépségversenyre igaz, hogy 1 hétig tartanak, és a hét végén, vasárnap éjfélkor van eredményhirdetés. Nevezni mindig a következő heti versenyre nevezel.

A szabályok nagyon egyszerűek, minden játékos mindegyik versenyben napi 10 szavazatot kap. Mindig 2 lehetőség közül választasz, a gép ügyel rá, hogy minden nevező ugyanannyiszor jelenjen meg. Akik a legtöbb szavazatot kapják, azok kerülnek a toplista élére.

Kedvenc szépségverseny

Kis kedvencedet nevezheted itt. Törekedj arra, hogy minél egzotikusabb, érdekesebb, de azért aranyos legyen. Az öltöztetésnél keverheted több kedvenc alkatrészeit is, hogy különlegesebb hatást érj el! Fontos, hogy kedvenced boldog legyen, mert a boldogtalan kedvencek szürkébbek a szépségversenyben, és ezért kevesebb szavazatot kaphatnak.

Argumért nevezhetsz be további kedvenceket is, és így nőhet az esélye, hogy nyerj.

Ha mind a tíz szavazatodat leadtad, akkor ízesítőket kapsz. Hasonlóképp jutalom jár magáért a benevezésért, és természetesen azért is, ha benne vagy a legjobb 10-ben. A jutalmat hétfőn, az első belépéskor, a napi jutalmak oldalon veheted át.

szepsegverseny2.jpg
Helyezés Jutalom
7 5 vitamin
37 1 vitamin, 5 ízesítő
61-132. 5 ízesítő
? -

Rangsor a Kedvenc szépségversenyen a 2 héttel korábbi rangsort mutatja!

Karakter szépségverseny

Itt magát a karakteredet nevezed. Érdemes minél csinosabbra felöltöztetni! A fiúk a lányokra, a lányok a fiúkra szavaznak. Itt is nevezhetsz többször, ha megváltoztatod közben a kinézetedet. A napi 10 szavazat leadásáért jutalmul zent kapsz.

Helyezés Jutalom
1 5 gyorsító, 125 hűségpont
2 4 gyorsító, 100 hűségpont
5 2 gyorsító, 50 hűségpont
7-9 1 gyorsító, 40 hűségpont
20 hűségpont
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License