Garázs
garazs.jpg

A Garázs 10. szinttől nyílik meg. Menő autókat vásárolhatsz itt, és versenyezhetsz is velük. A bal felső sarokban 3 gomb van: az autó ikonnál látod az autókat, amiket megszereztél. A kredit gombnál azokat, amiket kikutattál, de még nem vettél meg. A kutatás ikonnál azokat, amiket kikutathatsz.

A Garázsban első szinten egy autó van, majd kapsz újabbat 4., 8., 11. szinten és utána minden 3 szinten. Mivel a Garázs megszerzésekor már 10. szintű vagy, a Garázst 8. szintig aránylag hamar fel fogod tudni építeni.

Az autónak 6 tulajdonsága van. Minden tulajdonságnak van 1 alapértéke, amit valahány csillaggal még tovább tudsz növelni. Az első 2 csillag csak energiába kerül, a továbbiak egyre több „gyorsítóba”. A gyorsítókat versenyzéssel szerzed.


A 6 tulajdonság a következő:

carspeed.png Sebesség
Ez a maximális sebesség, amit autód el tud érni.

cargyors.pngGyorsulás
Milyen gyorsan tudja autód a maximális sebességet elérni.

carwheel.pngÚttartás
A gyenge úttartással rendelkező autók „csúszkálnak”, nehezebb őket egyenesben tartani.

carturbo.pngTurbó
A turbót versenyenként egyszer használhatod, ekkor átmenetileg megnő autód maximális sebessége (és ha még nincs max. sebességen, akkor a gyorsulása is). Ha a turbót növeled, azzal a turbó hatóideje növekszik. A játékban lehet szerezni szuperturbó nevű tárgyat, ez lehetővé teszi, hogy a turbót másodszor (sőt esetleg harmadszor is) használd, de ezután elhasználódik.

carbody.pngKarosszéria
Minél nagyobb, annál több sérülést bír ki az autód, mielőtt tönkremegy.

Versenyzés
Ez egy speciális tulajdonság, nem energiáért vagy gyorsítóért növeled, hanem akkor nő meg, ha szintidőn belül, aranyéremmel tudsz egy pályát teljesíteni. Az első autóknak csak az első versenypályáért jár ilyen pont, a későbbi autók több pályán is szerezhetnek 1-1 pontot.

Ha az autó tulajdonságait növeled, akkor egyrészt, a versenyben hatékonyabbak lesznek, másrészt sikerpontokat kapsz. Az autó tulajdonságai fölött, a kupák jelzik, hány sikerpont jár az autóért. Ha minden tulajdonságát kimaxoltad, akkor kapod meg az összes sikerpontot. A sikerpontokat a gyűjteményeknél tudod elkölteni relikviáid továbbfejlesztésére.

gyorsito.pngGyorsítók
Az autó képe és a tulajdonságai között látod a gyorsító tárgyakat. Az első 5 tulajdonság mindegyikére van 1-1 gyorsító, ezek közül mindig egy véletlenszerűt kapsz a napi versenyben, kaphatsz a ranglistáért, és vehetsz a boltban is. Egy adott gyorsítót a neki megfelelő tulajdonság növelésére használhatsz, ha legalább 2 csillagos.

A képernyő tetején, az autó nevétől balra láthatod az erősségét (DR, azaz drive rating) ez egy összehasonlító szám az autó tulajdonságai alapján számoljuk, ebből tudod, mennyire erős a többi autóhoz képest. A jobb felső sarokban levő pipával kijelölheted a kedvenc autódat, ha barátaid megnézik a karakterlapodat, ezt az autót fogják látni.

Verseny

A játék elején csak egy pályán versenyezhetsz, de később újabb pályák nyílnak meg, ahogy növeled Garázsod szintjét. az autóversenyt PC-ről a billentyű gombokkal irányíthatod (a turbót a space megnyomásával aktivált), telefonról az irányító gombokkal, ill. a turbóra való bökéssel. Ha sikerül végigérni a pályán, jutalmat mindenképpen kapsz, de ha gyorsabban, sőt esetleg szintidőn belül érsz be, a jutalom több lesz. Egy nap 3 próbálkozásod van, ha az újabb próbálkozással jobb eredményt érsz el, akkor megkapod a jutalmak közti különbözetet.

Toplista

A toplistán a napi eredményeidet adjuk össze, hetente van eredményhirdetés. A jutalom fülön láthatod, milyen nyereményeket fogsz kapni, és azokat a napi jutalmak oldalon veheted át.

Garázs bolt

A Garázs bolt a karakter bolthoz hasonló, egy nap csak egy tárgyat vehetsz meg, de ha egy nap nem használod ezt a lehetőséget, akkor maximum 10-ig összeadódnak ezek, és pótolhatod.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License