Elfajzott kedvenc
kedvenc.jpg
small-elfkedvenc.jpg

A megunt kedvencek sokszor a csatornában kötnek ki, ahol az argum és a különböző vegyi hulladékok reakciójából néha szörnyű mutáció jön létre. Ilyenkor hatalmasra nőnek, és a felszínre törve tombolni kezdenek. A hozzád hasonló polgároknak kell megállítania őket!

Az elfajzott csatához a képernyő alján, a szörnyfejre kattintva csatalkozhatsz, ha legalább 6. szintű vagy. Az elfajzott kedvenccel való csata adott időpontokban történik, a játék béta tesztjekor ez 7, 13 és 21 óra volt, de az időpontok változhatnak, az aktuálisakért ld. az elfajzott kedvenc helpjét. Az elfajzott érkezésére előzetesen a chaten zöld felirat figyelmeztet. A meghirdetett időponttól számítva van 5 perc felkészülési idő, amíg mindenki beléphet a csata „várótermébe”. Amikor a harc elindul, a támadás gomb megnyomhatóvá válik.

Időpontok: 07:05, 12:05, 18:05, 22:05

Az elfajzottal való harc során érdemes a lehető legtöbb sebzésre törekedni, az elfajzott a kábításra immúnis. Ha csapatunk elájul, van egy 25 mp-es várakozási idő, amíg újra támadhatunk. A bal oldali panelen láthatod, ki mennyit sebzett az elfajzottba.

A csata végén a résztvevők a sebzéstől függő mennyiségű kreditet, valamit szakértelempontot és argumdukátot kapnak. Az a játékos, aki a halálos csapást beviszi az elfajzottnak ezenkívül kap még 10 hőspontot is. A kapott kredit mennyiségét a karakter szintje is befolyásolja!

Ha az elfajzottat nem sikerül fél órán belül megölni, akkor a csata kudarc, nem kap senki sem jutalmat. Az elfajzott életpontja dinamikusan kerül beállításra a résztvevők számától és erősségétől függően, de van egy minimum értéke, aminél nem lehet kevesebb.

Egy játékos egy napon egy sikeres elfajzott ölésben vehet csak részt. A csatában a szökőkútban meditáló alkalmazottjaid nem vesznek részt, ezért érdemes a harc kezdete előtt visszahívni őket a csoportba!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License